Bø!

Blogging er virkelig ikke min ting for tiden, har ikke skrivi et innlegg siden russetiden, altså i Mai!
Men nå har livet endret seg ganske så mye for min del, for etter russetiden var det selvfølgelig eksamen, der jeg klarte det utmerket i alle fag! Så dermed var karakterene mine gode nok til at jeg kom inn på Høgskolen i Bø i Telemark, på eiendomsmeglerlinja her. Så derfor bor jeg nå i Bø, leier privat en 70 kvm kjellerleilighet ca 2 km fra sentrum, og har det helt flotters her! Masse bra mennesker, og et helt supert studentmiljø! Så blir nok ikke noe problem å gå her i 3 år.

Men nå som semesteret snart er ferdig er det tid for eksamen, og da skal jeg ha eksamen i alle fire fagene jeg har hatt iløpet av halvåret, altså; bedriftsøkonomi, matte, markedsføring og selvfølgelig eiendomsmegling.Gruer meg veldig til bedøk og matte, mens de andre to er ganske greie, så da får vi bare se hvordan det går!

Er så uvandt å gå på høyskole, siden det er et helt annet system enn det jeg er vandt med. Vi bruker ikke pc på noen eksamen, og bare for et halvt år siden hadde jeg alle eksamene mine på pcen, en annen ting er at vi ikke får ha noen hjelpemidler, mens det også er en ting jeg er vandt til at vi kan ha. Samtidig som vi ikke har prøver jevnlig, isteden har vi to innleveringer i hvert fag, og må ha de godkjent for at vi skal kunne gå opp til eksamen, så det er jo forsåvidt greit. Men som sagt uvandt! Karakterene er jo også anderledes, men får se hvordan det går når eksamen er ferdig, og jeg får karakterne! Får bare håpe jeg står i alle fag hvertfall! :)

Etter den siste eksamen drar jeg hjemover, og det skal bli godt å se alle venna mine igjen, har jevnlig kontakt med alle som bor nærme, men får aldri sett Alyssa som bor i Tr.heim, så det gleder jeg meg til. Skal virkelig bli bra å bli ferdig med semesteret å starte et nytt år med blanke ark!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lise

Lise

19, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 19 år fra Kongsvinger. Blogger om alt som faller meg inn! Er sammen med verdens beste, Aleksander <3 loveu!

Kategorier

Arkiv

hits