kyssesyken

Trur dere ikke jeg har klart å dra på meg kyssesyken. Pokker'n heller. Det tar jo så jævlig lang tid før man blir frisk igjen. Gudsjelov er det så seint på året, så jeg regner vel med at lærerne allerede har grunnlag til å sette karakter på meg.

Nei, det begynte jo for 2 uker siden, jeg fikk skikkelig hovne øyne å greier. så ble jeg skikkelig slapp, og måtte dra hjem fra bursdagsfeiringa hos bestefar. Etter det har jeg omtrent liggi å sovi i 2 uker. Har hatt en kjøretime, og vært 2 dager på skolen. Men jeg er rett og slett utslitt. Men det blir vel bedre etter hvert. Jeg har da hvertfall møtt opp på prøvene vi har hatt. Og matteprøva i går gikk dritbra!

Nå venter jeg bare på resultatet på leverprøven, så får vi se hva den ser. Men jeg overlever vel.

Noen andre som har hatt kyssesyken?
Noen forslag til hva man kan gjøre?
Er jo så kjedlig å være hjemme.

5 kommentarer

maddie ♥

06.mai.2010 kl.14:47

stakkars jenta mi :( jeg håper bare du blir frisk snart, for det er så kjett å være syk og det er så kjett å ikke ha deg på skolen og jeg vet at det er jævlig kjett å være hjemme uten å ha noe å gjøre!! :-o sender alle god bedring tanker til deg, så håper jeg bloggen overfører det til din hjerne :) haha. ♥

så matteprøven gikk bra ja? :) kanskje du får 6'er! vi får håpe det.

håper resultatet på leverprøven er bare bra!

har dessverre ingen ideer til hva du kan gjøre når du er hjemme så mye. du kan jo ta deg et bad eller en dusj, det er nok deilig å da slapper kroppen godt av. så kan du sette deg i en god stol med noe godt å drikke å bare slappe max av med et blad ellernoe ;)

maddie ♥

07.mai.2010 kl.00:05

savner å ha deg tilstede i hverdagen altså. dagen er ikke den samme uten LISE, no doubt! ♥ kjett liv du lever nå ja. håper den tilværelsen blir endret raskt.

mhm, badekar hadde vært tingen altså, du får trøste deg med at vi heller ikke har det ;p kos deg heller med en lang varm dusj :) ja, du har vel masser av tid til å lese økonomi og medier fremover. Huff.

jeg har ingen anelse om hvordan matteprøven gikk. satser på å få bedre enn stryk :) hehe.

neiiii fi faen!! er det mulig:D så utrolig, mega, superduper, råflott bra! en 6'er da gett!! :D:D gratulerer altså!

du får ha en fin helg snuppa mi og hvis det ble til at jeg ikke så deg mer føre etter alle dessa fridagene i mai får du ha god bedring og kose dæ masse ♥

CRAZY

22.mai.2010 kl.08:58

huff da, du får ha god bedring!!

maddie ♥

25.mai.2010 kl.12:25

sv; haha, thats good Lise! tror du er den eneste som ikke har sagt Taylor :-o hehe

maddie ♥

27.mai.2010 kl.13:46

sv; jaaaa, den var diggdiggdigggod! :D hehe

selvfølgelig skal vi det!:-))) hvis du mener denne uka eller neste uke husker jeg ikke, men det spiller ingen rolle :-p

Skriv en ny kommentar

Lise

Lise

17, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 17 år fra Kongsvinger. Blogger om alt mulig egentlig! Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits