Tv-serier

Jeg tenkte at jeg skulle fortelle litt om serier jeg følger med på, og hvorfor :)

Hotel Cæsar:
Haha, er vel egentlig ganske dumt, men har da følgt med i nesten alle år, så da ser jeg på det når jeg ikke driver med noe annet ;)


Cougar town:
Noe nytt de har begynt med på tv norge, men noe av det mest geniale jeg har sett, så må bare ha det med meg, Courteney Cox har hovedrollen, og spiller kjempebra i rollen som Jules, en dame i 40-årene, som prøver å leve 20-årene om igjen.


Paradise Hotel:
Veit vel ikke helt hvorfor, men det er underholdene, noe mange av oss jenter bare må ha med oss. Ett pluss er at man også kan se episodene på nett. Mine personlige favoritter er nå Tine og Carl.Frustrerte fruer:
Har alltid fulgt med, og det er alltid like spennende, så da har jeg bare fulgt med videre hver gang. Helt klart det beste jeg ser på TV. Har også alle sesongene hjemme. En serie jeg aldri kommer til å bli lei.Alt for Norge:
Tv norges nye konsept. Jeg blei betatt av reklamen, så måtte bare se på. Har gått to episoder. Og begge var like underholdene. En morsom serie om Norsk/Amerikanere som skal vise oss at de er nordmenn igjennom forskjellige oppgaver. Virkelig et bra konsept.Torsdag kveld fra Nydalen:
Ja, hva kan man si, enten så liker man humoren, eller så liker man den ikke. Jeg LIKER den!Tangerudbakken borettslag:
Man kan virkelig ikke si at man ikke liker folkene fra tangerudbakken, for det kan ikke være mulig. Et underholdene program. Går ikke ann å ikke le av det.


Golden Goal:
Rett og slett fordi jeg liker sport. Og da er golden goal veldig underholdene.Lurt av Karlsen:
Ganske så nytt konsept fra Tv2. Virkelig morsomt å se at kjendiser blir lurt av Jan Fredrik Karlsen. Akkurat sånne programmer norsk tv trenger.Nå fikk jeg det til å se litt ut som om jeg så mye på tv. Men dette her tar ikke opp så lang tid hvis man tenker seg om ;) haha.

Hva synes du om seriene?
Og hvem av seriene ser du selv på?

2 kommentarer

maddie ♥

19.apr.2010 kl.22:41

jeg ser på cougar town, frustrerte fruer, torsdag kveld fra nydalen og csi- seriene :-) men det er bare når jeg gidder å se på tv da ;p

maddie ♥

05.mai.2010 kl.18:16

sv; ouch, sorry snuppa mi! tror du ikke jeg misunte meg selv da jeg lette etter bildene til det innlegget? omg, da var jeg sulten da!

du må jo fortsette å unne deg litt innimellom hvert fall : ) det kan ingen ta fra deg. bli frisk fort, for du skal ikke få lov til å gå glipp av sommerferien.

Skriv en ny kommentar

Lise

Lise

17, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 17 år fra Kongsvinger. Blogger om alt mulig egentlig! Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits