Sjuking i ferien

ja, det er jo typisk min flaks det da, sjuk igjen, skikkelig forkjølet, men det går vel bra.

Jeg har vært hos alan fra søndag og til i dag, og i dag var vi en tur i sverige. Men nå har han dratt fra meg, siden han skal til Strømstad med noen gutter i mårra siden det er skjærtorsdag, og da drar jo alle som er skikkelig harry til Strømstad. Uansett så får jeg vel bare holde meg inne, er jo som sagt sjuk, og da kan jeg like så godt holde meg inne. Slappe av, skal tross alt på fest på fredag, og da går det jo ikke ann å være sjuk.

I påskeferien har jeg og alan sett mye på tv og greier, siden det har vært så dårlig vær, og da har vi vært mye inne på forskjellige nettsteder som sender repriser av programmer. Kjempe kjekt at tv3 og nrk sender gratis på nett. Noe ikke tv2 gjør, så derfor måtte jeg faen meg betale 60 kr for å kunne bruke sumo i en uke, det er helt sjukt, på tv3 og nrk ser man jo faktisk alt helt gratis! Sånn skulle det søren meg vært på tv2 også! Enig?

Nå skal jeg hvertfall legge meg, ikke så mye å gjøre oppe nå akkurat! Nattinatt <3

Noen andre som bruker tid på nett-tv?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lise

Lise

17, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 17 år fra Kongsvinger. Blogger om alt mulig egentlig! Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits