Happy!

Ja, nå fikk jeg igjen matteprøva mi som gikk så dårlig før ferien, og jeg fikk faktisk 4. Herregud, jeg blei så sjokka! Hadde jeg aldri trudd, trudde jeg kom til å få min første 3'er i matte på videregående jeg.

Anyways så var jeg og Maddie å trente på husmorgymmen vår i går! haha :p men det var gøy, er bare så sinnsykt støl i går, stivna i går siden jeg fikk strekk i låret! Jeg måtte le når vi fikk lappen om abbonomanget siden det sto husmorgymnastikk. haha, men det er gøy da, selv om det er mange eldre damer der.


Vinterferien min har jeg tilbrakt med min kjære Aleksander, og jeg har hatt det helt topp! Har vært hjemme aleine hos han de dagene han har vært på jobb, og ellers har vi bare kost oss sammen. På fredag var jeg på fest med Maddie, Solveig og Kjersti. Og det var også najsinajs :D

Så her er noen herliche bilder av div følk! :D
'


 
Å herregud, jeg fyrte litt fælt i ferien jeg, skjekk gradestokken! :p
Typisk meg altså ! :p


Har du gjort noe spennende i vinterferien?

Én kommentar

maddie

02.mar.2010 kl.23:26

hihi, husmorgymnastikk er fett jaaa;-p ville nesten gi tilbake lappen da jeg fikk den liksom! haha! søøte bilder :):) wihuu^^,

haha, jeg skjønte ikke de kommentarene jeg fikk på bloggen, men nå skjønte jeg hva du mente:) du fikk det til da! jeg er linket!! yeeey!

Skriv en ny kommentar

Lise

Lise

17, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 17 år fra Kongsvinger. Blogger om alt mulig egentlig! Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits