Fuckings sick again!

Detta er faen meg 3 gangen på 3 uker eller noe! Så nå er det virkelig nok. Skal heldigvis på skolen igjen i mårra, kan ikke være mer borte nå veit du!
Gleder meg til neste uke, for da er det vinterferie, og det trenger jeg virkelig!

I helja har jeg vært hos gutten min, og han visste ikke at jeg kom på fredag, noe han oppdaga når han ble kjørt av broren til jessheim, for der var det supriseparty for han! Og der var jeg, pluss en hel gjeng til. Trur han blei skikkelig overraska der ja, men trur han hadde det bra den kvelden, så man skal ikke klage!

På lørdag skulle vi til teknisk museum i Oslo, og der var vi faktisk noen timer, var artig! Så kjørte vi fra kiwi butikk til kiwi butikk for å få tak i ukas go' helg produkt, noe ingen hadde, så da blei det til at vi dro på big horn steak house på Jessheim istedenfor. Var kjempe koselig ! :D<3

Så var begge sengeliggende på søndag, noe som ikke var en del av planen vår, for vi skulle begge nemlig til meg, for vi skulle ha middagsgjester. Anyways, så var det ikke så koselig for meg, siden jeg var dårlig! Noe jeg også er i dag, som sagt.

Jeg skal hvertfall prøve å komme meg på skolen i mårra, så da er det bare å legge seg da!

BTW så fikk jeg verdens søteste bamse av gutten min i valentines gave! Er me to you bamse og ligner på denne, men har ikke fått tatt bilde, så dette er fra nettet!


Noen som har vært syke allerede i år?
Og noen som er like heldige som meg, og fått en kjempe fin valentine gave?

*Lise*

Én kommentar

maddie

16.feb.2010 kl.21:21

høres ut som om du hadde en koselig helg, utenom at du ble syk :-p huff, håper du er frisk i morgen! du har vært nok syk nå ass!!

du er heldig som fikk gave da :)) jeg har ikke fått noe jeg :( singellivet er kjett, spesielt på valentinsdag :'( haha x]

sv; hahahaha, nisseball xD hahahaha, den er like morsom hver gang! ja, det var en liiten trøst at ikke du skjønner noe heller, men nei for jeg vil at du skal skjønne noe! du trenger den karakteren din, men du tar det opp til neste prøve vettu :)) ja, i morgen skal vi "reise kjærringa" ! :D

jiiz, detta ble langt!

Skriv en ny kommentar

Lise

Lise

17, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 17 år fra Kongsvinger. Blogger om alt mulig egentlig! Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits