Rett å slett en bit høst!

Ja, blir ikke mye blogging fra min side om dagen, mye skolearbeid som opptar dagene mine. Men september har helt klart vært en veldig bra måned. Bursdag da såklart, høst på vei og sist men ikke minst høstferie neste uke! :-D Kan ikke si hvor mye jeg gleder meg til ferien, føler meg rett og slett trøtt om dagen! Men skal ikke klage med mange gjennomførte prøver, en del bra resultater. Eneste som ikke er helt bra, er at etter ferien får jeg en ny haug med prøver slengt i trynet. Men man kan vel ikke annet enn å ta det med ett smil, hvordan skulle man ellers overlevd enhver hverdag! SMIL!

Jeg begynner helt klart å merke at det er høst og på god vei til å bli vinter, er kuldegrader når jeg står opp, og det er satans kaldt å kjøre moped til skolen! Men er egentlig ganske deilig også, for da har jeg en veldig god unnskylding til å tre på meg pysjamasen og kose meg i den gode senga mi, under den deilige dyna!

image

Så, sånn er det med den saken! Haha, neida, men uansett om du har ferie denne uka eller neste, eller når du har, så kos deg, det skal ihvertfall jeg gjøre! Ha en god høst!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

17, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 16 år fra Kongsvinger. Blogger om alt mulig egentlig! Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits