Norge er perfekt ..

ikke stem.

240820092507


Det var slagordet som sto på en stor plakat i klasserommet vårt i dag! Ja, hva skal man si, egentlig er jeg ikke så veldig glad i politikk, og følger ikke helt med, men jeg må jo si at jeg liker Norge som det er nå liksom, har ingen problemer med å bo her nå, er jo noen ting jeg missliker og ikke er helt for, men tenk å miste de tingene vi faktisk er fornøyde med her i landet, tenk hvis vi mister gratis helsetjeneste, tannlege til 18 års alderen, og alt mulig annet. Som sagt følger jeg ikke helt med, men jeg er fornøyd.

Men nå vil jeg høre deres mening:
Er Norge bra som det er?
Eller burde det kanskje bli regjeringsbytte?

6 kommentarer

Www.Maik1.Blogg.No

25.aug.2009 kl.22:11

nordmenn kan jo ikke klage så mye egentlig, vi har det jo ganske bra , men ingenting som blir perfekt for alle..

Maja

25.aug.2009 kl.22:14

enig med hun over. de fleste i norge bør ikke klage, men norge er likevel ikke perfekt. det tviler jeg på at det noen gang kommer til å bli. og det er det vel ingen land i hele verden som er. ingenting blir perfekt. men det kan bli bra.

Linn Maria

25.aug.2009 kl.22:22

Er det en ting som absolutt ikke fungerer i Norge, så er det helsevesenet, og om ikke regjeringen vi har i dag greier å endre på det så må det en ny regjering til. Det er for få plasser på sykehjem til de eldre, det er lange ventelister fordi som trenger hjelp med psykiske lidelser og man leser ofte om plassmangel og pasienter som blir liggende på gangen på sykehusene. Så noe trengs definitivt å endres på. Mye er bra, men mye kan også bli bedre :)

Tankebobler

25.aug.2009 kl.22:26

Så bra at du tar opp dette! For de som ikke skjønner hensikten med plakaten, sjekk gruppa på Facebook med samme navnet: Norge er perfekt, ikke stem!

Og vi kan alltid forbedre noe, og ta vare på det vi synes er bra, og det gjør vi ved å bruke stemmen vår (som forøvrig er en gode som ikke er alle forunt her i verden)

:) Takk for at du tar opp et viktig tema!!

Julie Iren

25.aug.2009 kl.22:26

Linn Maria, nå må du ikke gå over stokk og stein slik du vil. Jeg vet ikke om du er klar over det, men Norge har ett av de beste helsetilbudene som finnnes på denne kloden. Norges helsevesen er utgjort og vel så bra, men jeg sier meg enig i at vi skulle hatt flere plasser på sykehjem og andre ting du nevner her, men se det heller fra denne siden; vi har nå hvertfall et godt helsevesen! Les litt om det amerikanske helsevesen, og tenk litt over hva du nettopp har skrevet.

Tuva

25.aug.2009 kl.22:27

Enig med de over her ja :p

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

16, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 16 år fra Kongsvinger. Blogger om alt mulig egentlig! Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits