Long time, no see.

Blir lite blogging om dagen, mye skole, innspurt før sommerferien, og mye kos ute i det fine været som har vært de siste dagene :-)
Har grilla litt her, bursdag hos Andrea, også var det jo den berømte mc festen som var på lørdag, det var artig! :-)  Har også finni på mye med Aleksander i det siste, og det har vært veldig koselig <3mai 2009 261
Han er jo så go' da <3  hihi ;-)

I morra får vi vite om vi kommer opp i muntlig, og jeg gruer meg, herregud, jeg er død hvis jeg kommer opp i engelsk, eller noe annet for den saks skyld, men uansett, engelsk er værst å komme opp i, ikke pga at det er engelsk, men fordi vi har hatt en lærer som er litt vanskelig å forholde seg til, å som har snakka om hva som har skjedd i england og USA, og ikke så mye fra boka..
Men vi får bare håpe at jeg ikke kommer opp (noe jeg garantert gjør)   uff, men vi får se, kommer jeg opp må jeg hvertfall bruke hele helja på å lese, najs...

Men er deilig at det bare er 11 dager igjen med "skole" da :-)  Blir deilig med ferie, det kan trenges :-D

I dag blir det vasking med Lina, må jo jobbe litt også :-)  Tjene litt penger til sommeren :-)
Så snakkes
<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

16, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 16 år fra Kongsvinger. Blogger om alt mulig egentlig! Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits