Ingen engelsk skriftlig eksamen.

I dag skulle vi få vite om vi kom opp i engelsk skriftlig eller ikke, og det gjorde ikke klassen min, så da må vi bare vente å se hvem av oss som kommer opp i muntlig isteden.  Men jeg bare satser på at jeg ikke kommer opp i muntlig heller, men det funker vel kanskje ikke så bra med min flaks kan man vel si.
Slutta tidlig i dag, så nå har jeg rydda og vaska rommet mitt! Veldig flink da :-D haha :-p

I går så var jeg og pappa å kjørte, begynner å bli god på å gire nå, men faen, jeg må lære meg å ta igang, for det er noe som ikke alltid går like bra (a)  haha, men skylder på at det var tredje gangen med girebil i går da :-)  haha, blir kanskje litt kjøring etterpå også, kommer ann på om bestefar finner en sånn ting eller ikke :-)

I helja veit jeg ikke helt hva som skjer enda, må vente litt, å tenke litt og sånn, for alt blir litt vanskelig hvis jeg skal til Aleksander og sånt, men vi får se, mulig jeg blir hjemme.  Det eneste jeg veit er at vi skal til Årnes 17 Mai, for Ida er jo russ i år, og skal gå i russetog der :-) Det må vi jo ha med oss :-)

-Lise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

16, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 16 år fra Kongsvinger. Blogger om alt mulig egentlig! Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits