Bad hair day.

Jaggu, nå skal ikke jeg være sånn fjortiss som klager over at håret mitt ikke ser bra ut akkurat i dag, men serriøst altså, tingen er den at i går så var jeg hos frisøren, og jeg hadde jo ikke forventa meg noe mer en tupper da, men hu tok MYE tupper, sånn at nå ser jeg ut som en liten unge, bare fordi håret mitt er for kort, hvis folk ser meg kommer de til å si det ikke er kort, fordi kort er ikke sånn som mitt er, men i forhold til sånn det var, og hva jeg kler så er detta kort!  Faen assa, jeg HATER at håret mitt ikke er sånn jeg vil at det skal være, greit med en bad hair day iblandt assa, men serriøst, detta her får jeg ikke gjort noe med!  Jeg må altså vente på at håret mitt skal vokse ut, og det tar jo år og dag!  Jeg brukte lang tid på å få det sånn det var i går altså, og da var jeg fornøyd, men nå! :o  uff, æsj, jeg ser virkelig ikke ut. Korte faenskap! :@
 004 023

Før                                                                  Etter

fy faen så stygt!Men over til noe helt annet, engelsk heldags i morra, altså, vi har forbredelsesdag i dag, men jeg har ikke helt fått somla meg til å gjøre noe enda (a)  men burde vel kanskje gjøre litt da.
I går hadde vi matte heldags, og det gikk vel helt greit egentlig, kunne vel gått bedre, men jeg skal ikke si noe før jeg får den igjen.

Også må jeg nevne en liten ting til mens jeg først skriver. På fredag så var jeg å henta bil :o  jaaa, serriøst, jeg kødder ikke. Måtte jo ha bil med giring, sånn at jeg lærer meg det med en gang liksom :-D  hihi ;-*
Jeg elsker golfen min <3 010

Jess, vi snakkes ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

16, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 16 år fra Kongsvinger. Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Har også en del andre følk i livet mitt som betyr mye <3 Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits