Støl på mange rare steder!

Det har nå blitt en stund siden jeg trente sist, pga strekken i beinet mitt som kommer tilbake hver gang jeg trener! Begynner å bli plagsomt iogmed at det gjør shitvondt! Så jeg har da prøvd å holde meg i ro, noe som har funka ganske så bra, helt til gymmen i går. Vi skulle løpe en del, ikke at det gjør meg noe altså, men jeg var jævlig smart som satt meg ned rett etterpå, altså jeg er så støl i beina i dag at jeg må gå som en mann for at jeg skal klare å komme meg bortover, veldig morsomt må jeg si!  Men det får bare gå, min egen feil, så det går vel bra :-p

Jeg har bestemt meg for å begynne å trene mer da, var liksom så mye mer aktiv når jeg hadde fotballen å styre med, men siden jeg ikke spiller lenger, skjer det lite. Jeg har derfor bestemt meg for at jeg må trene hvertfall et par dager i uka elns. Håper bare det går bra med det fucka beinet mitt, som alltid drar på seg den samme strekken!

Nå driver jeg å lurer litt på om det kanskje hadde vært lurt av meg å lese litt til de mange prøvene som vi har framover, men det har jeg ikke så innmari lyst til, ikke at det er så veldig mye smartere av meg å sitte her å looke på blogger da!  Men det går seg vel tel tenker jeg ;-)

Jeg begynner også å tenke på sommeren, gleder meg!  Blir deilig med en lang etterlengtet ferie, altså, jeg veit vi akkurat har hatt påskeferie, men dog, jeg gleder meg til sommerferien, bare slappe av og ha det gøy! Bedre enn det får det absolutt ikke blitt!  Er litt synd jeg har så mye mer ferie enn kjæresten, men det går vel bra!

Gleder du deg til ferien?
Noen planer kanskje?

6 kommentarer

Smaken Av Baken

15.apr.2009 kl.20:13

Gleder meg sykt til ferie! men blir jobbing! etterfulgt av en roadtrip i norge med venner :D

Sofie

15.apr.2009 kl.20:16

Selv om det var netopp slutt på ferien gleder jeg meg kjempe mye til neste ferie:D

Johanne

15.apr.2009 kl.20:26

Gleder meg masse til sommerferien, selvom det netopp har vært en ferie :)

johaaanne.blogg.no

Smaken Av Baken

15.apr.2009 kl.20:33

sv: takk:)

Beccy

16.apr.2009 kl.00:12

Haha, jeg også! Igår klarte jeg ikke røre armen plutselig.. :S
Fant ut at det var kaffemaskinen på jobben som hadde gjort meg så støl. De musklene brukes ikke så ofte tydelivis.
Gleder meg til ferie, men vet ikke hva jeg skal gjøre enda. Vil reise overalt - men pengene strekker liksom ikke til :)
Klem*

lizzee

16.apr.2009 kl.14:17

haha, det hørtes litt morsomt ut ja :p
Jeg vil også reise overalt, men vanskelig pga alderen :(

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

16, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 16 år fra Kongsvinger. Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Har også en del andre følk i livet mitt som betyr mye <3 Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits