Mye skolearbeid, så gleder seg til ferien!

Siden jeg har vært borte en del fra skolen i det siste, så har jeg gått glipp av så mye i en del fag, og da må jeg ta igjen noe av det nå, så da har det blitt en del, ikke akkurat hva jeg vil kalle morsomt!
Slapp heldigvis å ha framføring i norsken i dag, men jeg måtte alikevel levere norsk oppgave i dag, også må jeg levere bildetolkning på 2-4 sider, på nynorsk vel å merke :o   men den skal ikke være ferdig før tirsdag etter påskeferien, så da er det 0 stress, enda!
Hadde egentlig tysk prøve i dag, men den droppa jeg siden jeg har gått glipp av mye gramatikk, og da må jeg lese meg opp på det før jeg er klar til prøve.
Mens på fredag er det naturfag prøve, så da må jeg øve ivei!  + at i the kite runner boka må det leses mye.
Så i dag hadde jeg egentlig planer om å begynne på bildetolkinga, også må jeg lese de 30 sider i engelsken som skal leses til i morra!

I går var suburbia altså "et forstadsliv" 1 år, og da var det feiring, veldig koselig må jeg si, ser jo ikke akkurat de folkene like ofte lenger som før.
Gratulerer da, Morten og Andreas!
suburbia 1 r 002

I dag har jeg vært å vaska, altså min andre dag på jobb, pappa hjalp til litt i dag, så da gikk det litt greiere, pluss at det var litt lysere, så da så man hva som måtte vaskes!
Grei jobb da, følger jo med trening i jobben, og da kombinerer man to ting, kjekkt a gitt! ;)  hahaMen nå får jeg vel kanskje starte å gjøre litt lekser :p

baj

5 kommentarer

Saritha

31.mar.2009 kl.18:44

Huff. kjenner at jeg trenger en ferie nå ^^

ssandraknutsen

31.mar.2009 kl.18:45

åh, er kjedligt med mye lekser ogsån ! : o

Cecilie

31.mar.2009 kl.18:51

Åh! Jeg har også MYE lekser! pluss at jeg har 2 prøver imorgen :(

Lizzee

31.mar.2009 kl.18:52

Lekser og prøver er noe drit rett og slett ! :-p

Christina

31.mar.2009 kl.18:53

Ja snart ferie ;-D Deilig deilig

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

16, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 16 år fra Kongsvinger. Elsker Aleksander gutten min <3 hihi ;* Har også en del andre følk i livet mitt som betyr mye <3 Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits