Sitter nå her da.

Her sitter vi, altså Ane, Eirik, Lise, Markus og Bjørn Håvard på datarommet.
Har ikke tysk lærer i dag, så skal derfor egentlig gjøre tysk nå, men det gidder vi jo ikke  :p
Jaja, sånn går det, skulle virkelig ønske jeg ikke var gruppe A i naturfagen, for da hadde jeg vært hjemme nå, men neida, siden jeg er gruppe A så må jeg sitte her å gjøre ikkenoe fram til naturfagen som begynner klokka 2.
Har også hatt samf prøve i dag, så veit ikke helt hvordan det gikk, men det får vi se når jeg får den igjen, håper hvertfall ikke jeg fikk noe dårligere enn 4.

Og det som er lame er at jeg ikke veit hva som skjer i helja, og jeg vil være med Aleksander men jeg veit serriøst ikke enda om jeg får sett han :(  
I morra skal jeg ha visning på Vold, fordi eiendomsmegleren kan ikke, så pappa lurte på om jeg ville gjøre det siden jeg har litt lyst til å bli eiendomsmegler når jeg blir stor :p
Så får se hvordan det går da, og etter det bare MÅ jeg finne på noe med Aleksander, men veit fortsatt ikke om tog eller noe, siden bilen hans står, og da er ting ganske vanskelige.
Men det går seg vel tel, får vi håpe :)
Haha, jepps, men nå gidder jeg ikke å skrive mer, så prekast vi ! :))

Hejdååå ! :))

Én kommentar

ane

15.nov.2008 kl.15:35

lykke til på visninga Lise :D

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

16, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 15 år fra Vinger. Jeg elsker fotball, men av en eller annen grunn har jeg ikke fått somla meg til å spille etter jeg var sjuk i fjor :O Så er ikke helt sikker på om jeg skal fortsette med fotballen. Men kommer uansett til å spille, bare ikke på noe lag! Har en hund da, som jeg elsker over alt på jord ;* Har også en del følk i livet mitt som betyr mye <3 Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits