Heyheyhey !

Begynner å bli lenge sia sist nå.  Men har liksom ikke tenkt på å skrive her, dagene går for det meste med til skole, venner, Aleksander og sånne ting, så da er liksom ikke pc så innmari viktig lenger.  Så sånn har det nå blitt. 
Liker meg på skolen gjør jeg da hvertfall, var sjuk 3 dager forje uke, og det blir litt kjedlig i lengden altså.
Skolen er litt sånn masete og sånn da, og du må liksom gjøre en del for å oppnå noe, jeg gjør det jeg føler for og utover det så går det vel sånn passe bra, får bra karakterer i de faga jeg prøver å få bra karakterer i, mens de andre ikke er like bra, menmen, sånn er det  :p

Var en liten tur på Shark på fredag da faktisk, endelig noe for oss under 18 !
Det er jo ikke akkurat ofte, så gøy når det skjer noe :p
Hehe, Vinger begynner å bli døtt, så najs hvis det hadde skjedd mer.
Yeyee, men det går seg til, siden jeg som regel er med Aleksander i heljene, så da er det enten, Auli / Årnes eller Kongsvinger, og der er det jo en del råning og sånn, så der er det jo hvertfall litt liv :p
Haha :p  Uyeah ! :p

Jaja, men jeg vil hvertfall nevne at jeg er innmari glad i Aleksander minsin ! <3
Hihi, han er herrrlig : - D<3  Er på vei hit nå btw : D Hihi ;*

Men stikker nå jeg, skal slappe av og se litt på TV ! :p  Haha :p

Bajbaj !
<3

Én kommentar

ia

05.nov.2008 kl.18:22

Så koselig! : )
Lenge siden noen har skrevet nå (også meg), utenom Solveig da. Men det er vanskelig å få til blogging ved siden av skolen.

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

16, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 15 år fra Vinger. Jeg elsker fotball, men av en eller annen grunn har jeg ikke fått somla meg til å spille etter jeg var sjuk i fjor :O Så er ikke helt sikker på om jeg skal fortsette med fotballen. Men kommer uansett til å spille, bare ikke på noe lag! Har en hund da, som jeg elsker over alt på jord ;* Har også en del følk i livet mitt som betyr mye <3 Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits