Nusseholder party!

Jah, du veit sikkert ikke hva det er, men det er liksom BH party!  Altså, man er og prøver og kjøper BH'er  : P
Normalt, neida, men det spiller ingen stor rolle, tanta til mamma som driver å selger, så da hadde vi party på Kabberud i dag. Kom en del folk, så jeg trur nok hu fikk inn bra med penger!  Vi var der for en liten stund tilbake og da kjøpte jeg 6  : D  men det blei 6 nye i dag!  Så tenkte kanskje jeg skulle legge ut et bilde av de 6 nye  : P

sgnmk 004
Sånn  : D

Fikk også en klage fra Ia, om innleggene mine, så da får jeg vel kanskje prøve å skjerpe meg, og skrive litt oftere jeg da  :P
hehe, men nå tenkte jeg kanskje jeg skulle plante meg godt ned i senga, og se på en film <3

Hejdåå  <3

5 kommentarer

ia

02.aug.2008 kl.22:37

Nusseholder party? Den var ny. Det burde vi kanskje ha litt oftere i Kongsvinger, jeg vet ikke om det har vært her noen gang.

Jeg så faktisk på et program om noe lignende, det gikk ut på å måle bh-størrelsen til folk. Mange menn kunne ha trengt det egentlig.

Lizzee

06.aug.2008 kl.15:06

Haha!
Menn ja : P
Men det hadde de desverre ikke!
Men uansett da, funker fett for damer liksom!

Solveig

08.aug.2008 kl.03:38

francy pancy, selv hater jeg å prøve bh'er you know størrelsen er dritlei..
Menneh i Italia fant jeg en slik genial butikk, hvor det var kun ETT tall, og ingen dritt bokstaver, så det var sånn kjempelett å finne : ))

ia

10.aug.2008 kl.18:02

Ja, mange menn kunne ha hatt bruk for en push-up i trange tider.

Lise

12.aug.2008 kl.01:34

Jess, men jeg tar deg med neste gang, solveig
:)

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

15, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 15 år fra Vinger. Jeg elsker fotball, men av en eller annen grunn har jeg ikke fått somla meg til å spille etter jeg var sjuk i fjor :O Så er ikke helt sikker på om jeg skal fortsette med fotballen. Men kommer uansett til å spille, bare ikke på noe lag! Har en hund da, som jeg elsker over alt på jord ;* Har også en del følk i livet mitt som betyr mye <3 Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits