Dritt! : '(

Sånn egentlig så blei alt dritt akkurat nå!
Har hatt det fint jeg, men så begynner stria, Lise er gira, og alt går rett i dass! Sånn er det alltid, skjer som regel aldri noe bra med meg, sånn uten om at jeg har venna mine!
Kunne jo godt trengt en gutt å holde rundt nå, men sånt er heller ikke lett!!! Eller gutter er ikke lett, jeg blir reint nervøs av det jeg! : P Alt er bare dritt,dritt,dritt!!!! Jeg har blitt sånn at jeg blir skikkelig lett knytta til folk, og dermed blir jeg fort glad i folk, trudde også alt var bra, men så BAM! Neida, var ikke bra! Men da kan det egentlig være det samma tenkte Lise da, men NEI! Hu klarte ikke få han ut av hodet! Og dermed blir jeg litt knust! Faen!!! SÅ DRITT!

Men nå skal Lise legge seg på puta som kommer til å bli full av sminke, hvis ikke alt alerede har rent bort : '( Det er ikke lett skal jeg si deg, men nå som alltid, så overlever jeg vel, jeg må bare prøve å være sterk!

dumpetseksjon

HADE FUCKERS!

3 kommentarer

ia

16.jul.2008 kl.01:20

sjokolade. nå.

Solveig

16.jul.2008 kl.12:25

masse sjokolade!

Lise

16.jul.2008 kl.13:15

:P
men da blir jeg jo bare enda feitere, og da blir det også et problem! :P + at jeg ikke har smak, så da er det ikkeno gøy :P haha..men uansett, sjokolade er fint! :P

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

15, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 15 år fra Vinger. Jeg elsker fotball, men av en eller annen grunn har jeg ikke fått somla meg til å spille etter jeg var sjuk i fjor :O Så er ikke helt sikker på om jeg skal fortsette med fotballen. Men kommer uansett til å spille, bare ikke på noe lag! Har en hund da, som jeg elsker over alt på jord ;* Har også en del følk i livet mitt som betyr mye <3 Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits