Summerferie : D

Nå har det seg faktisk sånn at vi på en måte har fått sommerferie nå  : D<3  Avspasering fra Berlintur og sånt, så har ikke mer skole, bare vitnemålsutedeling torsdag 19. Juni.  Så det er herlig  : D  Håper bare på finvær nå så!

Har vært på Bæreia med trinnet i dag, som en liten avsluttning, veldig rart å tenke på at man liksom er ferdig på Tråstad og at det er en del folk du ikke kommer til å se på lenge, kanskje aldri for den saks skyld. Rart, men også litt herlig  : D  Begynne på ny skole, nytt miljø, nye venner, så det blir vel bra, får vi tro!  Gleder meg hvertfall til neste år!
jauda!

Men nå gleder jeg meg, samtidig som jeg gruer meg til Tirsdag, skal nemlig ta av reguleringa  : D  og jah, du leste rikitg jeg både gleder meg og gruer meg, det er vel normalt at man skal glede seg, men jeg gruer meg også, for har nå gått med den i over ett år og har dermed lært meg å gå med smerter i kjeften, jah, jeg veit jeg er rar, men liksom det blir rart og ta den av, faktisk så er den litt skjarmerende  xD   Jaja, men gleder meg mest da  : D  det blir BRA!

I morra er det frisøren på Skarnes, så jeg, Andrea og Jenny tar bussen  : P  Vil ikke klippe meg, for hver gang jeg skal klippe meg så er håret fint, akk som nå  : (  men jah, det er skakkt, for sist så klipte hu skakt, så må hvertfall ordne på det da  xD

Jaja, men nå tenkte jeg at jeg skulle ta med meg pcen i senga (der jeg ikke har nett)  og legge meg godt under dyna, og se på en episode av frustrerte fruer, det er herlig  : P  Er snart ferdig med å se alle 3 sessongene nå  : P
Jaja, så bajbaj, eller natta, for de folk som skal sove  : D  sweet dreams  : P

5 kommentarer

ia

12.jun.2008 kl.01:06

jeg har sommerferie så. muhahahah.
du vet de greiene tannlegen tok i munnen din bare for å få avtrykket av tenna dine. syns du det smakte godt?

Lizzee

13.jun.2008 kl.00:17

Jepp, de jah, de smaker som ??
Tyggis, ikke så aller verst egentlig
x]
har gjort det et par ganger liksom, gjør meg ikkeno!
Hvordan det :P?

ia

15.jun.2008 kl.20:03

jeg syntes de smakte møkk. har gjort det 2 ganger, kommer aldri til å gjøre det igjen.jeg fortalte deg jo det, stakkars tannlege.

siryy

17.jun.2008 kl.01:13

EY. det har jeg også gjort. og det smakte jævelig.

jessica

19.jun.2008 kl.03:55

jaa, det smaker jævlig. never again.

Skriv en ny kommentar

Lizzee

Lizzee

15, Kongsvinger

Hei, jeg er en jente på 15 år fra Vinger. Jeg elsker fotball, men av en eller annen grunn har jeg ikke fått somla meg til å spille etter jeg var sjuk i fjor :O Så er ikke helt sikker på om jeg skal fortsette med fotballen. Men kommer uansett til å spille, bare ikke på noe lag! Har en hund da, som jeg elsker over alt på jord ;* Har også en del følk i livet mitt som betyr mye <3 Men hvis det er noe så er det bare å ta kontakt, så snakkes vi sikkert ;)

Kategorier

Arkiv

hits